Liedewij

“De stilteretraite was als een warm bad waar ik me in heb ondergedompeld! Kortom, ik vond het heel fijn. De kamer vond ik super!! ..het uitzicht op de vijver met zwaan en de landerijen, vanachter het tafeltje dat voor het raam stond! Ik heb daar met veel genoegen gezeten, om te lezen, te schrijven, te mijmeren.” 


Anette

"Ik heb zeer genoten van de Retraite: het heeft me veel gebracht waar ik anders niet gekomen was. Juist door de dagenlange stilte kon ik dieper zakken in mijn eigen zijn en mijn wensen en behoeften. Daar ren ik normaliter aan voorbij. Ik heb belangrijke inzichten op gedaan en ben op een bijzondere manier tot rust gekomen. Het eten was heerlijk! En de begeleiding was prettig.” 

Geraldine

Het was voor mij een grote stap om deel te nemen aan een retraite. Ik vond het eigenlijk wel spannend. Omdat je veel mediteert met de groep en tijd alleen doorbrengt maakte dat ik steeds stiller werd. Ondanks de stilte was de begeleiding duidelijk en fijn. Ik vond de balans tussen het programma en de eigen tijd goed. De locatie is prachtig en het klooster in de natuur past perfect bij het programma. Ik vond het geweldig om vanuit de Randstad, de Veluwe, zo de stilte in te rijden naar Zenderen. Na dit weekend heb ik het gevoel weer in contact te zijn met mezelf, zeker voor herhaling vatbaar.”  

Sigrid

De In Stilte Retraite onder de deskundige begeleiding van Marieke van Engelen en Christiene van Leeuwen is een hele goede manier om even helemaal tot jezelf te komen en zaken los te laten. In deze drukke tijden en wereld was het heerlijk om mijn hersenen en emoties te resetten. Het was heel fijn om tot eigen gevoel en tot mijn innerlijke ik te komen. Het gaf mij bovendien kracht en nieuwe energie om mijn lege batterij weer op te laden en verder te gaan. Het gaf mij ook nieuwe inzichten in mezelf en het besef dat goed is om via meditatie regelmatig bij mijn Ik stil te staan.”